FGC Mòbil  |
A A
| català | castellano | english

Vallter 2000

Envoltada de cims, la base de l'estació està situada a 2.000 m d'altitud sobre la vall del riu Ter. La seva privilegiada situació geogràfica permet contemplar una panoràmica única i excepcional. Des de la cota 2.535 es divisa la badia de Roses i el cap de Creus (Costa Brava).


La neu més mediterrània dels Pirineus

Amb gairebé 35 anys d'activitat com a pista d'esquí, Vallter 2000 es troba en un circ d'origen glacial (circ de Morenç - Ulldeter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases. Esquiadors de tot tipus, ja siguin debutants o de nivell mitjà-alt, poden gaudir dels 19,93 km d'àrea esquiable repartits en 14 pistes d'esquí de diferents nivells, amb un parc lúdic i 5 pistes de zona freeride.  

Un estiu per gaudir de l’entorn

A l'estiu es poden fer diferents itineraris per l'estació per gaudir de l'entorn, com la travessa clàssica Vallter-Núria i la visita al naixement del riu Ter i al Xalet Vell. El telecadira és un dels principals atractius de l'estació i permet gaudir durant els mesos d'estiu del naixement del riu Ter.